طعم ویژهٔ نیکئی، تلفیق آشپزی دو فرهنگ ژاپن و پرو

به گزارش مدیتوریست، مهاجران ژاپنی‌هایی که در ابتدای قرن نوزدهم وارد پرو شدند جنبه‌های مختلفی از فرهنگ خود، و از جمله مهارت‌های آشپزی‌شان را، به این کشور منتقل کردند.

حاصل تلفیق مهارتهای آشپزی ژاپنی و پرویی شیوهٔ پخت‌وپز خاص و جالبی را ایجاد کرده که نیکئی نام گرفته است.

مدیتوریست: غذاهای سنتی ژاپنی از جمله سوشی امروز در سراسر دنیا شناخته شده‌اند. این غذاها که عمدتا با برنج یا رشته در کنار سبزیجات یا گوشت‌های مختلف تهیه می‌شوند به‌سبب سالم‌بودن و خوش‌طعمی‌شان محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. اما تبدیل شدن به یک سرآشپز سوشی یا «ایتامائه» دست‌کم نیازمند ده‌ سال تجربه‌اندوزی است.

همچنین دیگر تولیدات غذایی ژاپن نظیر چای، سس سویا، جلبک، ماهی خام، و محصولات فرآوری‌شده‌ای نظیر سس میزو یا پنیر واسابی، همه‌جا طرفداران خود را دارند.

مهاجران ژاپنی، مبدع سبک آشپزی تازه
مهاجران ژاپنی‌هایی که در ابتدای قرن نوزدهم وارد پرو شدند جنبه‌های مختلفی از فرهنگ خود، و از جمله مهارت‌های آشپزی‌شان را، به این کشور منتقل کردند

از آنجا که شماری از مواد اولیه غذاهای ژاپنی در پرو یافت نمی‌شد آشپزهای ژاپنی مهاجر شروع به استفاده از محصولات و مواد اولیه محلی نظیر انواع فلفل‌های بومی آمریکای جنوبی کردند، و حاصل کار آشپزی متفاوتی شد به نام نیئکی، که خود به معنای «ژاپنی دور از وطن» است.

این خوراک‌ها به‌سرعت محبوب شدند و سبک آشپزی نیکئی به کشورهای همسایهٔ پرو هم راه یافت. علاقه‌مندان غذا امروز می‌توانند طعم خاص این آشپزی تلفیقی را در رستوران کِلِی دُبی بچشند.

جولبی هواچو سرآشپز این رستوران که خود زادهٔ پرو است استاد نیکئی است و علاوه بر این اعتقاد دارد که هر بشقاب غذا می‌باید هنرمندانه تزئین شود.

اخبار مرتبط