دل مان برای لحظه ای شادی لک زده بود؟!

مدیتوریست: ما ظرفیت‌های فرهنگی زیادی داریم که کارکرد اجتماعی و بار ارزشی فرهنگی دارد. امروز نیاز داریم که بیش از پیش  شادی‌ها را  خلق کنیم و با انجام کارهای خوب  و بهتر کردن شرایط زندگی مردم دل آنها را هم شاد کنیم.

به گزارش مدیتوریست، آقای دکتر موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران طی یاداداشتی که در روزنامه آرمان ملی درج شده نگاهی آسیب شناسانه به موضوع شادی و فقدان آن در جامعه ایرانی پرداخته که گروه رصد رسانه های مدیتوریست عینا آن را برای استفاده مخاطبان عزیز بازنشر کرده است:

این روز ها وشب ها مسابقات المپیک در فرانسه در حال برگزاری است و از ایران عزیز هم ورزشکارانی حضور دارند. مردم هم علیرغم همه مشکلاتی که دارند ولی اخبار این مسابقات را پیگیری می کنند.

این روز ها که کشتی گیران و تکواندوکاران وزنه برداران  وارد مسابقات شدند کمی شور و حال آن برای ما بیبشتر شده است چون طبق سنوات گذشته، امیدمان برای کسب مدال با رنگ های مختلف بیشتر شده است.

واقعیت این است که این خیلی خوب است که  ما هم ورزشکارانی داریم که در این سطح در مسابقات المپیک حضور پیدا می کنند، رقابت می کنند و حتی در ورزش هایی مقام هایی هم کسب می کنیم ولی نکته ایی که مهم تر و جالب توجه تر می باشد شادی است که مردم بعد از هر موفقیت ورزشکاران ایرانی از خود نشان می دهند. حتی افرادی که ورزشکار نیستند و اخبار را هم بطور جدی پیگیری  نمی کنند وقتی متوجه می شوند یک ایرانی دارد مسابقه می دهد و  برنده می شود  اشک می ریزد اشک شوق برای موفقیت یک هموطن. بیایم فضایی ایجاد کنیم که در همه شئون زندگی مردم ایران زمین را شاد کنیم و شاد ببینیم. خیلی وقت است که شادی نکردیم و شادی  پایدار و مستمر نداشتیم.درگیری های سیاسی، جناحی و … در کنار مشکلات شدید اقتصادی  به اصطلاح « دل و دماغ» شادی را از ما گرفته است.در حالی که مردم ایران با این همه ظرفیت بالقوه  و بالفعل  حق شان است که زندگی شادی داشته باشند.ورزش یکی از موقعیت و حوزه هایی است که شادی می آفریند. موقعیت ها و حوزه های دیگر هم باید شاد کردن مردم سرلوحه برنامه های شان باشد. چقدر خوب خواهد بود که  در هر کوی و برزن بساط شادی های گروهی البته در چارچوب مقررات و شرایط فرهنگی کشور ( که ظرفیت ا های بسیار بالایی هم داریم)   برپا باشد. گاهی یک دورهمی ساده می‌تواند یک فضای شاد را فراهم کند و یک پیام مثبت می‌تواند انرژی مثبتی به ما دهد. همیشه هم قرار نیست که برای شادی هزینه کنیم. بعضا در گوشه و کنار شهر به مناسبت اعیاد مختلف اقوام مختلف با کمترین وسایل، می‌توانند مردم را ساعت‌ها دور هم جمع کنند. ما ظرفیت‌های فرهنگی زیادی داریم که کارکرد اجتماعی و بار ارزشی فرهنگی دارد. امروز نیاز داریم که بیش از پیش  شادی‌ها را  خلق کنیم و با انجام کارهای خوب  و بهتر کردن شرایط زندگی مردم دل آنها را هم شاد کنیم.

سید حسن موسوی چلک
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران

منبع: روزنامه آرمان ملی ، شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

اخبار مرتبط