معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد، محکوم کردن حملات غیرانسانی رژیم اسرائیل به ایران را خواستار شد

مدیتوریست: این نامه از سازمان ملل متحد می‌خواهد که چهار اقدام فوری انجام دهد:۱) گزارش در مورد تأثیر حملات بر زنان و کودکان ۲) درخواست از کشورهای عضو برای توقف تجاوز ۳) ارائه حمایت روانی و پزشکی ۴) تضمین پاسخگویی قانونی مقامات اسرائیلی.

به گزارش مدیتوریست به نقل از ایسنا، زهرا بهروزآذر در رشته‌ توییتی درخصوص نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشته است: در ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵، در حالی که خانواده‌های ایرانی در خانه‌های خود استراحت می‌کردند، رژیم صهیونیستی حمله نظامی گسترده‌ای را آغاز کرد و مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و تأسیسات هسته‌ای را هدف قرار داد که منجر به کشته و زخمی شدن صدها غیرنظامی شد.

 این نامه با استناد به ماده ۲ (بند ۴) منشور سازمان ملل متحد که تهدید یا استفاده از زور، هدف قرار دادن غیرنظامیان، مناطق مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی را ممنوع می‌کند، نشان می‌دهد که تجاوز اسرائیل نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

وی در ادامه آورده است: بیمارستان‌هایی مانند حکیم و فارابی، به همراه درمانگاه‌ها و ساختمان‌های مسکونی، مورد حمله قرار گرفتند. زنان، مادران باردار و کودکان، آسیب‌های جسمی و روانی شدیدی متحمل شدند. برخی از کودکان حتی به دلیل ضربه روحی دچار حمله قلبی شدند.

معاون رئیس‌جمهور در مورد تأثیرات روانی و جسمی بلندمدت جنگ بر زنان و خانواده‌ها، این حملات را جنایات جنگی می‌نامد. او هشدار می‌دهد که بی‌توجهی اسرائیل به تعهدات بین‌المللی‌اش، صلح و امنیت منطقه‌ای را به خطر می‌اندازد.

او به شدت از سکوت جامعه بین‌المللی انتقاد می‌کند و هشدار می‌دهد که عدم اقدام سازمان ملل متحد به منزله همدستی در جرم است و اسرائیل را برای ادامه نقض حقوق غیرنظامیان، به ویژه زنان و کودکان، جسورتر می‌کند.

این نامه از سازمان ملل متحد می‌خواهد که چهار اقدام فوری انجام دهد:۱) گزارش در مورد تأثیر حملات بر زنان و کودکان ۲) درخواست از کشورهای عضو برای توقف تجاوز ۳) ارائه حمایت روانی و پزشکی ۴) تضمین پاسخگویی قانونی مقامات اسرائیلی.

این نامه همچنین به مدیر اجرایی زنان سازمان ملل، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل و رئیس کمیسیون وضعیت زنان نیز ارسال شده است.

جمهوری اسلامی ایران این لحظه را آزمونی حیاتی برای تعهد سازمان ملل متحد به حقوق بشر و حقوق بین‌الملل می‌داند.

معاون رئیس‌جمهور در پایان می‌گوید: اکنون زمان آن است که با صداقت و عزم راسخ در کنار قربانیان بایستیم.انتهای پیام

اخبار مرتبط